Commissaris van de Koning bezoekt pont

Vanmiddag ontvingen we als comité Hans Oosters, de commissaris van de Koning van provincie Utrecht, en Ap Reinders, de burgemeester van gemeente Stichtse Vecht. Ondersteund door drie medewerkers van gemeente en provincie. We hadden een bijzonder plezierig, informatief en veilig gesprek, op de wal en op de pont. De schipper liet zien dat hij over alle moderne apparatuur beschikt en vertelde desgevraagd dat hij nog nooit een situatie had meegemaakt waarin hij iets van onveiligheid had ervaren.

De commissaris sprak zijn steun voor een ononderbroken behoud van een goede verbinding nog eens nadrukkelijk uit. Hij kreeg extra inspiratie en argumenten mee die hij in gesprek met de minister zeker ging gebruiken. De commissaris complimenteerde Nieuwer Ter Aa met onze gezamenlijke en overtuigende actie (Wordt vervolgd: 28 juni bieden we in Den Haag de petitie aan, tekenen kan nog steeds, klik hier). Zie ook het verslag op de site van gemeente Stichtse Vecht

Hieronder een foto impressie van het bezoek.

Trackbacks & pingbacks

  • Ga mee naar Den Haag! – Laat ons niet zwemmen :

    […] lijkt minister Harbers, in tegenstelling tot eerdere hoopvolle berichten, niet erg te bewegen. We moeten dus echt ons best blijven doen om hem te behoeden voor een verkeerd […]

    9 maanden ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *