Update vrijdag 13 mei

Het gaat hard afgelopen dagen. We hebben – evenals Gemeente Stichtse Vecht en Provincie Utrecht – een open en zeer stevig gesprek gehad met Rijkswaterstaat, waarin ze heel wat huiswerk meekregen. Er is veel media-aandacht geweest, onder andere via Hart van Nederland, via NOS en RTV-Utrecht. Met indrukwekkende ontboezemingen van dorps- en gemeentegenoten.

Toevallig kwam gisteren dit bericht langs: Beschonken buschauffeur met touringcar vol kinderen van weg gehaald. Bedenk goed: een bus met schoolkinderen is veel gevaarlijker dan de pont. Als dat de ‘daders’ niet aan het denken zet …

Op 12 mei zijn er opnames voor WNL gemaakt die binnenkort worden uitgezonden. En heel mooi: De petitie samen met de Landelijke Fietsersbond is al ruim 5000 keer ondertekend. Op 28 juni wordt de petitie in Den Haag aangeboden aan minister Harbers.

Intussen werken we aan een open brief aan de minister waar hopelijk veel kranten en andere media aandacht aan gaan geven.

Nelma Griffioen: pont onmisbaar van Breukelen naar de basisschol naar Nieuwer Ter aa

2 reacties to “Update vrijdag 13 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *