Veel mensen nodig, komende dinsdag!

Zo druk moet het worden!

Wil je meehelpen om onze veerpont te behouden? Zorg dan dat je aanstaande dinsdagmorgen om 8 uur bij één van beide aanlegplaatsen langs het kanaal staat. Liefst met de fiets, maar lopend mag ook. Er worden dan namelijk opnames gemaakt voor het SBS6 programma ‘Hart van Nederland’. De landelijke aandacht die dat oplevert is enorm waardevol en het moet dinsdag zwart zien van de mensen. Dus kom met zoveel mogelijk familie, vrienden, buren en bekenden, hoe meer hoe liever! Dat kan echt het verschil maken. Want de krantenberichten over een onvermijdelijke opheffing kloppen absoluut niet, er is nog geen besluit!

Bekijk ook de oproep van Tom en Alexander op Facebook en vergeet niet de petitie te tekenen. Tot dinsdag!

Één reactie to “Veel mensen nodig, komende dinsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *