Complimenten voor de gemeente

Complimenten voor en dank aan de raad van gemeente Stichtse Vecht! Voor het unaniem aannemen van de motie tégen het advies van RijksWaterStaat om de veerdienst tussen Breukelen en Nieuwer Ter Aa op te heffen.

Namens het actiecomite en de dorpsraad presenteerde Egbert Bouman als inspreker onze visie in de online raadsvergadering van 16 februari. Onze visie werd door de hele raad onderschreven en gesteund. Ook andere insprekers zoals de Fietsersbond, de Wandelaarsbond en ‘Nieuwersluis Bestaat’ spraken in en steunen ons. Goed ook dat het thema veiligheid heel serieus aan bod kwam. Al met al een hartverwarmend voorbeeld van eensgezindheid tussen politiek en het ‘grondvlak’.

De vergadering is binnenkort terug te kijken/luisteren via deze link: Raad 16 februari 2022 19:30:00, Gemeente Stichtse Vecht.

Tip: Zeker de afsluitende samenvatting van wethouder Hetty Veneklaas is de moeite van het naluisteren waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *